Buutn header

Naar Buut’n

Vind het buiten

Wie is Buut'n ?

Buut'n is in 2017 ontstaan uit de behoefte om een beter kwalitatief platform te krijgen voor de buitenliefhebber. De echte buitenmensen kopen bij de specialisten. Deze specialisten zijn vaak slecht te vinden voor de grote groep. Met Buut'n bieden wij een omgeving waar de kopers en verkopers elkaar kunnen ontmoeten, maar ook ideeën kunnen uitwisselen op onze BLOG pagina.

Buut'n is een initiatief van John de Vries en Henk-Jan van der Weide.

John loopt al heel wat jaren mee in de outdoorindustrie. Met zijn onderneming Vriezz heeft hij een succesvolle onderneming. Vriezz heeft distributieschap en meerdere agentschappen van vele merken zoals, Pinewood, Darn Though, Gateway1, Sentz, Chiruca, Crud, Castöm, Karesuando en Armedillo Merino.

Henk-Jan is zijn gehele zakelijke leven al actief in de automatisering. De laatste tien jaar gespecialiseerd in e-Commerce en heeft nu met John een mooi platform neergezet voor de outdoorwereld. “het is een fantastische wereld waar passie en kwaliteit samenkomt die meer onder de aandacht moet komen. In deze tijd van toenemende (informatie) druk wil men er af en toe totaal afstand van doen”.

Buutn marktplaats

Koop en verkoop

Met Buut'n bieden wij niet alleen producten (laten) uit verschillende categorieën, zoals bushcraft, hengelsport, jacht en natuurfotografie maar ook speciale reizen en cursussen. Op de algemene marktplaatsen worden algemene producten aangeboden en vaak worden de aangeboden producten niet op waarde geschat.

Lees meer

Buut'n

Voorwaarden

Wij bieden met Buut'n een platform dat men op basis van vertrouwen, informatie met elkaar deelt en de producten veilig kan aanschaffen. De producten en diensten moet goed worden omschreven en in de juiste categorie worden geplaatst. Wij zullen er alles aan doen dat de zaken goed verlopen. Mocht er iets geschieden wat niet juist is willen wij dat graag weten en actie ondernemen.

Outdoor marktplaats
Outdoor spullen

Buut'n specialiseert zich in alles wat met outdoor te maken heeft.

Kopen en verkopen
Koop of verkoop

Koop bij particuliere gebruikers of zakelijke gebruikers.

Buutn
Geniet van je aankoop

Dankzij ons platform krijgen producten een tweede leven.